професионален сервис и одржување на

електроника и компјутери

Поправете го вашиот уред и заштедете пари

јавете се денеснашите услуги

Продолжете го животот на апаратот

Донесете го кај нас вашиот телевизор, проектор, ресивер, таблет, компјутер, лаптоп, музички систем, засилувач, напојување или друг електронски уред и бидете сигурни дека сте на вистинското место. Дозволете ни да ви понудиме професионална грижа и да ви заштедиме време и пари. Со поправка на вашиот уред се грижите не само за вашиот буџет туку и за животната средина околу вас. Повелете јавете се во секое време за бесплатна информација и совет.

дознај повеќе  ❯